A les 2 del migdia, participació del 18%

La participació en la consulta popular de Celrà era, a les 2 del migdia, del 18% de les persones amb dret a vot. La jornada transcorre amb absoluta normalitat i des bon matí, tan bon punt s’ha obert la votació, l’afluència de celranencs i celranenques a les urnes ha estat constant.

Quant a referendumcelra

L’Assemblea Celranenca pel Referèndum d’Autodeterminació Celrà 13 de Desembre està formada per un grup de veïns, veïnes i col·lectius de Celrà que s’han unit per tal d’organitzar i celebrar un referèndum o consulta popular sobre la independència de la nació catalana entre la ciutadania del nostre poble. Contacte: referendumcelra@gmail.com Donacions: 2100 0484 74 0100726092
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.