847 persones han votat a les 6 de la tarda

La participació de la ciutadania de Celrà a les 6 de la tarda ascendeix a 847 votants, és a dir el 24,89% de les persones amb dret a vot. Gairebé un centenar de persones han acudit al dinar popular organitzat per Cuiners/es Solidaris/es.

Quant a referendumcelra

L’Assemblea Celranenca pel Referèndum d’Autodeterminació Celrà 13 de Desembre està formada per un grup de veïns, veïnes i col·lectius de Celrà que s’han unit per tal d’organitzar i celebrar un referèndum o consulta popular sobre la independència de la nació catalana entre la ciutadania del nostre poble. Contacte: referendumcelra@gmail.com Donacions: 2100 0484 74 0100726092
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: 847 persones han votat a les 6 de la tarda

  1. JosepArnau diu:

    Genial! Endavant cap a la independencia!

Els comentaris estan tancats.