Vot anticipat, els divendres a la tarda, a l’antic casal de la gent gran de la plaça de l’Església

Celrà decideix

Davant la demanda rebuda, els divendres 4 i 11 de desembre es podrà exercir el vot anticipat al local de votació (antic casal de la gent gran de la plaça de l’Església). El dia 4 la recollida es farà de 6 a 9 de la tarda, i el dia 11, de 5 a 9 de la tarda. Us recordem que el vot anticipat també es recull a les taules informatives i que té totes les garanties de confidencialitat i fiabilitat.

Quant a referendumcelra

L’Assemblea Celranenca pel Referèndum d’Autodeterminació Celrà 13 de Desembre està formada per un grup de veïns, veïnes i col·lectius de Celrà que s’han unit per tal d’organitzar i celebrar un referèndum o consulta popular sobre la independència de la nació catalana entre la ciutadania del nostre poble. Contacte: referendumcelra@gmail.com Donacions: 2100 0484 74 0100726092
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.